Töltés...

Növekvő gazdaságunk a Mátra lábánától Kisnánáról indult . Jelenleg szolnoki székhellyel rendelkezve a Nána Farm méhészete az országon belűli vándorlással gyűjti össze a kiváló minőségben , magas igényekenk megfelelő esztétikusan kicsomagolt mézét.  

Első generációs méhészként 2011-ben kezdtem el méhészkedni 2 családdal. Mára már a szépen megnövekedett méhállomány két  telephelyen tartom Kisnána ( vegetációs időszakban) és Szolnok. 

A kisnánai táj adottságából a gyümölcstermesztés adott volt. Kisnána kiváló gyümölcstermő ezen belül is kajszibarack termő vidék. Kajszibarack fáinkat folyamatosan bővítjük más gyümölcstermő fa fajokkal pl: alma, szilva, őszibarack, cseresznye, meggy. Célunk ,hogy folyamatosan tudjuk friss gyümölccsel kielégíteni vásárlóink igényeit a vegetációs időszakban. A gyümölcsök egészét háztól érékesítjük, friss fogyasztásra, és befőzési célra.

Törpenyúl tenyészetünk Buktanyuszi törpenyúl tenyészet néven vált ismerté melynek története egészen gyermekkoromig nyúlik vissza, és ez áll a szívemhez a legközelebb. Kisnánán a tenyészet megalakulása egy nyuszira vezethető vissza, névadójára Buktára egy színes törpe aprócska bak nyuszira. Azóta több fajta nyuszival bővült az állomány és tenyésztünk Színes törpe, Szatén törpe, törpe és mini kosorrú, oroszlánfejű és Klein rex nyuszikból áll több mint 15 anyával és szaporulatával együtt élünk ezen a "kis farmon".