Töltés...

 Előjegyzés / Foglalás menete

 

Előjegyzés : a nyuszikra előjegyzést veszek fel abban az esetben ha a leendő gazdinak már van egy elképzelése a nyuszit illetően . Pl:  színes törpe vidra nőstény nyuszit  szeretne. Az előjegyzés addig tart míg meg nem született és  pontosan nem lehet megállapítani a nyuszi nemét (3-4 hetes kor ). Amint ezeket az adatokat tudom a nyusziról értesítem a gazdit, hogy van ilyen nyuszi. Értesítéstől számítva a 1 hétig van lefoglalva  a nyuszi annak aki az előjegyzést kérte. Ha nem jelentkezik az egy hét letelte után a nyuszi szabaddá válik.

 

Foglaló: 2 000 Ft befizetésével él a foglalás. Ha a nyúl elvihető lesz (6 hetes) értesítem a foglalót. Amennyiben a foglaló 1 héten belül nem jelentkezik, a nyuszi szabaddá válik. Ha a foglaló önhibájából lemond a nyusziról a foglaló összegét nem tudom visszaadni. Amennyiben ha nálam történik valami a nyuszival a foglalót természetesen visszaadom.

 

Foglalás alatt (Év.hónap.nap.-ig) :Annak érdekében, hogy egy nyuszit ne fizesse ki több vevő a nyuszit foglalás alatt címszóval és utána egy dátummal ellátva foglalttá tesszük a dátum idejéig .

 Amennyiben valaki a foglalási szándékát jelezte, attól függően, hogy szeretné a foglalót kifizetni foglalás alatt tartjuk a nyuszit egy bizonyos ideig. Pl : Pénteken jelezte, hogy átutalással küldi az összeget akkor 2 munkanapig  (keddig) él a foglalás. Amennyiben az összeg nem érkezik meg és a foglaló nem jelentkezik a nyuszi szabad.

 

 

Foglalózás menet :

 

 

           - 2 000 Ft befizetése átutalással , személyesen vagy rózsaszín csekk befizetésével

           - közlemény rovatban fel kell jegyezni a neved (ha nem saját bankszámláról történik az utalás ) + a nyuszi alomkódját

           - Bankszámla számom: Bencsik Nikolett OTP bank 11773456-06223515

 

Szállítás 

Csoportos szállítási napokon : 

- Budapestre 2 500 Ft

 

más helyre és egyéb esetben megbeszélés alapján .

 

Bármi kérdése van, keressen bizalommal :  

buktanyuszi@gmail.com

06-30/242-4516

Bencsik Nikolett